Bij Aannemersbedrijf DB stellen we uw wensen en ideeën centraal, verzorgen we kwalitatief hoogstaand maatwerk en geven we gedegen adviezen. Dat noemen wij: Doordacht Bouwen.

Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of onderhoud, wij stellen kwaliteit voorop. We geven passend en onderbouwd advies, stellen in samenspraak met u een duidelijk en overzichtelijk plan van aanpak op, voeren we een realisatie uit met oog voor detail en bieden tot slot professionele nazorg.

De visie van Doordacht Bouwen houdt ook in dat we verrassingen willen voorkomen. Daarom maken we vooraf met u heldere afspraken, en houden we u tijdens de uitvoer op de hoogte van de voortgang en eventuele aandachtspunten.

Doordacht Bouwen betekent voor ons ook ontzorgen: zijn er meerdere partijen tegelijkertijd bij u aan het werk? We stemmen onze planning er op af en verzorgen indien gewenst de coördinatie. Zo heeft u één contactpersoon tijdens de uitvoer die van uw gehele project op de hoogte is. Is er een bepaalde tijdsplanning, of bepaalde bouwvolgorde? Laat het ons weten en we houden hier rekening mee.

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij overlast tot een minimum beperken en dat er door onze vakmensen schoon, netjes en professioneel gewerkt wordt.