Er zijn talloze redenen te bedenken om een verbouwing uit te laten voeren: zo is uw pand onderhevig aan slijtage, of misschien sluit uw pand niet meer volledig aan bij uw wensen dan wel (woon- of werk-)situatie. Of u denkt erover uw energielabel te verbeteren ter verhoging van uw comfort en het vergroten van de energiezuinigheid van uw pand.

Wat de reden ook is, er zijn een aantal zaken die altijd zorgen voor een geslaagde verbouwing: een goed advies, een gedegen planning, een nette professionele uitvoer met een oog voor detail en een gedegen nazorg.

Bij Aannemersbedrijf DB begrijpen we dat het laten uitvoeren van een verbouwing een belangrijk besluit is. Wij zorgen er dan ook voor dat we uw verbouwing zo soepel mogelijk laten verlopen. We nemen de tijd uw ideeën en wensen te bespreken en u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Tijdens de planning en uitvoer heeft u altijd eenzelfde contactpersoon, die u op de hoogte houdt van de voortgang en bereikbaar is voor alle eventuele vragen.

Het spreekt vanzelf dat we tijdens uw verbouwing de overlast tot een minimum beperken en dat we zo veel mogelijk zorgen uit handen nemen. Alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren, maar eventueel ook de coördinatie verzorgen tussen de verschillende partijen op het werk.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen; aarzel dan niet en neem contact met ons op.